UPDATE. Parlamentul a votat raportul comisiei speciale privind prezidentialele din 2009; Basescu: L-am batut pe Mircea Geoana de l-am rupt!

Sursa: Libertatea
Luni, 12 Februarie 2018, ora 18:00
102 citiri
Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a adoptat, luni,prin vot, raportul Comisiei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, cu 205 voturi "pentru", 94 "impotriva" si 24 de abtineri. Deputatul PSD Liviu Plesoianu a declarat, in plen, ca "statul paralel e sufrageria lui Gabriel Oprea", in timp ce Traian Basescu i-a atacat pe cei de la PSD, precizand ca la alegerile din 2009, l-a batut pe Mircea Geoana "de l-a rupt", aratand ca acesta a pierdut dupa vizita ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.