UPDATE. Seful Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice, Laurentiu-Teodor Mihai, numit presedinte al CNAS. "Ma onoreaza si ma responsabilizeaza"

Sursa: Libertatea
Joi, 23 Noiembrie 2017, ora 11:10
224 citiri
Seful Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice, Laurentiu-Teodor Mihai, a fost numit presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate de catre premierul Mihai Tudose. Decizia a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial.
UPDATE. Laurentiu Mihai a declarat, pentru Libertatea, ca numirea sa in functia de presedinte al CNAS este o "dovada de mare incredere".Citeste si...Tribunalul Bucuresti incepe dezbaterile pe fond in dosarul Hexi PharmaUPDATE. A inceput dezbaterea motiunii de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.