Vanghelie: "Toate institutiile de forta din Romania care au facut nelegiuiri vor raspunde. Daca doamna Kovesi a facut aceste lucruri, va plati si dansa"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 19 Octombrie 2016, ora 05:43
73 citiri
Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a sustinut, marti, ca in Romania se fac arestari "haiducesti", institutiile de forta au facut nelegiuiri si sunt politicieni care au suferit "traume" in urma actiunii procurorilor. "Toate institutiile de forta din Romania, care au facut nelegiuiri, vor raspunde. Sa fie foarte clar ca acesti oameni vor raspunde. Ca nu vor raspunde azi, ca nu vor raspunde maine, dar vor raspunde peste niste ani. E vorba de ceea ce se intampla in Romania, incepand de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.