Vicepresedinte ANAF, despre formularul unic ce va inlocui Declaratia 600: "Va fi o surpriza placuta pentru toti contribuabilii"

Sursa: Libertatea
Marti, 20 Februarie 2018, ora 15:00
50 citiri
Formularul care va inlocui Declaratia 600 va fi unul "inteligent", facil pentru contribuabili si o "surpriza placuta", a declarat Daniel Tudor, vicepresedinte al Fiscului, in cadrul unei conferinte organizate de catre PwC.
"In legatura cu noua propunere care va fi facuta pe formularul unic pentru persoanele fizice: incercam sa il cream intr-o maniera facila pentru contribuabili. Speram sa fie un formular inteligent. Nu stiu daca vom reusi tehnic sa avem o aplicatie asa cum ne-o dorim. In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.