Vicepresedintele CJ Caras-Severin taxa cu 10% contractele si isi folosea nepotul pentru a ridica mita: "Toata lumea-i cu ochii pe noi, parca cine stie ce dracu' am face aici"

Sursa: Gandul
Marti, 12 Mai 2015, ora 17:15
85 citiri
Potrivit unor documente ale anchetatorilor obtinute de MEDIAFAX, in baza unei intelegeri initiate de Ionesie Ghiorghioni, in perioada in care a administrat S.C. CamandImpex S.R.L. Resita, Armasu Paul Valentin a convenit sa-i dea vicepresedintelui liberal al CJ Caras-Severin 10% din valoarea fara TVA a lucrarilor realizate si incasate de societatea sa, in baza contractelor de lucrari incheiate cu Directia de Administrare a Patrimoniului Public si Privat al judetului, unitate din structura ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.