Victor Ponta, ATAC la presedintele Romaniei: "DNA sa ceara inceperea urmaririi penale contra domnului Klaus Iohannis pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese"

Sambata, 09 Aprilie 2016, ora 11:21
43 citiri
Fostul prim ministru al Romaniei, Victor Ponta, a lansat un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Ponta e de parere ca DNA ar trebui sa ceara inceperea urmaririi penale in cazul presedintelui Romaniei pentru savarsirea infractiunii de confict de interese.

"Daca suntem toti egali in Romania si daca se respecta ceea ce s-a intamplat in cazul altora, urmeaza: DNA sa ceara inceperea urmaririi penale contra dlui Klaus Iohannis pentru savarsirea infractiunii de "conflict de interese", ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.