Victor Ponta: "Daca eu sunt vinovat pentru ce s-a intamplat in "Colectiv", atunci si Ciolos ar trebui sa raspunda pentru mortii de pe autostrada"!

Marti, 08 Noiembrie 2016, ora 14:21
50 citiri
Victor Ponta a avut o reactie caustica, dupa ce a fost intrebat de plangerea care a fost facuta impotriva lui in cazul Colectiv.

Dupa ce a aflat ca mai multe rude ale victimelor din "Colectiv" au depus o plangere penala la Parchetul General impotriva sa, Victor Ponta a avut o reactie taioasa, potrivit b1.ro.

"Asta inseamna ca Ciolos este vinovat de moartea celor care au murit pe autostrada duminica. Haideti sa... Eu am demisionat, mi-am asumat raspunderea politica, ma rog, asa cum a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.