Victor Ponta, dupa Congresul PSD: "Acum e cazul sa va apucati sa guvernati bine - chiar de maine - nu mai puteti da vina pe nimeni! Ca altfel e jale!"

Sursa: Libertatea
Sambata, 29 Iunie 2019, ora 21:21
97 citiri
"V-ati ales - foarte bine; gata cu "Epoca si Echipa Dragnea" - foarte bine; votul a fost democratic - foarte bine; gata cu 'Statul Paralel' si 'Europa e de vina'- foarte bine! Acum e cazul sa va apucati sa guvernati bine - chiar de maine - nu mai puteti da vina pe nimeni! Ca altfel e jale - si pentru voi si pentru noi toti!", a scris Ponta, vineri seara, pe Facebook.
Premierul Viorica Dancila a fost aleasa, sambata, presedinte al PSD, Eugen Teodorovici - presedinte executiv si Mihai Fifor - ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.