Victor Ponta: "O sa avem o rezolutie in Parlamentul European de condamnare a Romaniei de catre toate grupurile politice"

Sursa: Libertatea
Duminica, 11 Noiembrie 2018, ora 22:36
61 citiri
"Nu ma incalzeste nici Kovesi, nici Lazar, nici Nitu. Si oricum o sa puna Dragnea cu Toader Tudorel o alta Kovesi si un alt Lazar, nu imi fac nicio iluzie. Nu o sa reuseasca sa dea pensii, salarii, sa faca investitii, sa dezvolte economic si sa reracordeze Romania din nou la Uniunea Europeana.
Noi, marti, pe 13, in ceasurile rele, o sa avem doua chestiuni pe care nu le-am mai avut niciodata. O sa avem o rezolutie in Parlamentul European de condamnare a Romaniei de catre toate grupurile politice. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.