VIDEO Criminalul sinucigas care a impuscat doi oameni in Dolj avea casa plina de arme. "Fabi l-a rugat sa nu-l ucida, ca are un copil, dar n-a tinut cont"

Sursa: Adevarul
Sambata, 03 Decembrie 2016, ora 14:13
77 citiri
Un barbat de 28 de ani din Timisoara si-a executat, vineri seara, vecinii in plina strada in localitatea doljeana Palilula. Dragos Furtuna si-a impuscat victimele fara mila, iar la scurt timp s-a sinucis. Doi barbati (tata si fiu) au fost impuscati in cap, vineri seara, in mijlocul strazii, de un barbat in varsta de 28 de ani din Timisoara. Rudele victimelor au povestit ca victimele l-au implorat pe agresor sa nu ii omoare. "Pe nepotul meu l-a impuscat prima data in picior si a reusit sa fuga. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.