VIDEO Emanoil Savin, primarul orasului Busteni: "80% din functionari iau o mica spaguta ca sa traiasca si ei, nu sa se imbogateasca"

Sursa: Adevarul
Marti, 05 Aprilie 2016, ora 09:21
130 citiri
Serialul "Primarii nostri" continua cu un personaj de mare complexitate: Emanoil Savin, omul care de 12 ani administreaza statiunea prahoveana Busteni. Mare complexitate pentru ca Savin este prelucrator prin aschiere si doctor in economie, bisnitar de caciuli si pietre de bricheta in comunism, miliardar cu pretentii in topurile capitaliste. Bagator de cap in poze cu presedinti de tara sau vedete de televiziune, traseist, jucator de poker, epigramist, actor de o singura replica, vanator milos, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.