VIDEO EXCLUSIV / Cat de pregatiti suntem de un cutremur mare? Arafat: "Suntem mai pregatiti ca acum un an, dar mai avem multe de facut"

Sursa: Libertatea
Vineri, 03 Martie 2017, ora 23:25
55 citiri
Intr-un interviu acordat ziarului Libertatea, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, medicul Raed Arafat, le-a transmis romanilor sa nu astepte un cutremur devastator pentru a sti ce au de facut, ci sa se documenteze din timp pentru a avea cunostinta despre cum sa se comporte in astfel de cazuri, urmarind filmuletele si aplicatiile facute de autoritatile competente. Referitor la modul de reactie al serviciului pe care il conduce in cazul unui seism cu magnitudine de peste 7 grade, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.