VIDEO EXCLUSIV / Si-a serbat ziua de nastere pe terenul de baschet, cu echipa Steaua. Darul surpriza a fost pregatit prin I wonder, magazinul de surprize al Fundatiei Ringier

Sursa: Libertatea
Vineri, 03 Noiembrie 2017, ora 20:00
58 citiri
O tanara din Capitala nu va uita, probabil, niciodata cum a petrecut cea de-a 32-a aniversare a zilei sale de nastere. Mama sa, I wonder si complicii lor, din echipa de baschet masculin CSM Steaua Bucuresti, au avut grija ca totul sa iasa perfect. Caty a primit un tort din partea sportivilor, care i-au urat traditionalul "La multi ani!" in sapte limbi. Banii stransi sub forma de donatie vor ajunge la doi dintre copiii care sufera de cancer, sustinuti de Fundatia Ringier.
Vrei sa faci cuiva drag ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.