VIDEO | Imagini socante cu trei soferi filmati in timp ce conduceau in zig-zag pe sosea si doi tineri erau iesiti pe geam

Sursa: Libertatea
Duminica, 30 Iunie 2019, ora 21:52
76 citiri
Imaginile surprinse de camera de la bordul unei masini au fost postate pe retelele de socializare si din ele se poate vedea cum trei masini erau conduse haotic pe sosea de soferii aflati la volan.
Cei trei soferi care se vad in imagini conduc in zig-zag pe o portiune din drumul national, trecand des pe contrasens si revenind pe banda in momentul in care alte masini se apropiau.
In plus, in una dintre masinile filmate circuland in zig-zag, doi tineri au iesiti pe geamurile laterale ale masinii. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.