VIDEO Migratia si dependenta. Consumul de droguri, de alcool si jocurile de noroc alina dorul: "Lipsa familiei favorizeaza dezvoltarea si mentinerea unei boli psihice severe"

Sursa: Libertatea
Luni, 18 Iunie 2018, ora 07:00
33 citiri
In cabinetul Alinei Ciupercovici din centrul Sucevei este o liniste care face ca propriile ganduri sa se auda clar si tare. E liniste si bine. Un ceai aromat, cateva jeleuri si ore intregi de descusut sufletul, de lacrimi si revelatii, de terapie. Psihoterapeutul organizeaza si sedinte de terapie in regim rezidential, la o pensiune de Suceava, unde familii intregi vin pentru tratament atunci cand unul dintre membri cade intr-o dependenta. Fiindca Alina Ciupercovici crede ca nu poti ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.