VIDEO Un jurnalist american acuza: SUA trateaza Romania ca pe o colonie. "Colectiv a fost un accident speculat de ONG-urile lui Soros pentru a submina democratia din Romania"

Sursa: Adevarul
Luni, 28 Mai 2018, ora 05:43
80 citiri
Jacob Grandstaff, un jurnalist american care lucreaza la think thank-ul Capital Research Center, sustine ca "Departamentul de Stat al SUA a tratat Romania ca pe o colonie". Acesta considera si ca drama de la Colectiv a fost exploatata de organizatii nonprofit pentru a-l impune la guvernare pe Ciolos, care este un antidemocrat, in viziunea tanarului american. Jacob Grandstaff este jurnalist in cadrul Capital Research Center, o organizatie conservatoare, fondata in 1984 in Washington DC. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.