Viorica Dancila, atac dur catre Opozitie, la motiunea de cenzura: "V-ati aliat, oamenii noi, cu zero experienta politica si zero performanta guvernamentala"

Sursa: Libertatea
Joi, 10 Octombrie 2019, ora 10:50
47 citiri
"Nu v-ati schimbat prea mult in ultimele luni de cand ne-am aflat in acelasi context din care eu, personal, am crezut ca ati invatat ceva. Am crezut ca ati inteles ca nu puteti veni in Parlament sa dati jos Guvernul cu temele nefacute", a spus premierul.
Viorica Dancila a continuat: "Am crezut ca ati inteles atunci ca nu puteti sfida din nou romanii. Ca e obligatoriu sa veniti cu o echipa guvernamentala si un program de guvernare daca vreti sa RECONSTRUIEsI ROMANIA, asa cum atat de maret ne ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.