Votul pentru alegerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD a fost marcat de FRAUDE. Un dosar penal contine probe potrivit carora Alina Gorghiu, ex-presedinte PNL, "a votat" pentru alegerea sa | "NOI SUNTEM STATUL!" (XXIII)

Luni, 19 Iunie 2017, ora 09:59
66 citiri
Sa incepem cu inceputul...
11 octombrie 2015. Presedintele Comisiei Electorale, Florin Iordache, a anuntat ca la inchiderea urnelor prezenta la vot a fost de 81,23%, adica peste 435.000 de persoane au votat pentru noul presedinte al partidului. Potrivit presedintelui Comisiei Electorale a PSD, prezenta la vot in Bucuresti a fost de 85%, cea mai slaba filiala fiind cea a Sectorului 5.

Florin Iordache a spus ca aceste rezultate, care vor fi discutate in Comitetul Executiv National de luni, vor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.