"Vremea intrebarilor" cu Robert Turcescu. Mihai Tatulici: "Ma dezamageste ca romanul nu injura public si nu iese in strada sa bata un politician" | EXCLUSIV PRINT

Vineri, 04 Septembrie 2015, ora 05:22
193 citiri
La 67 de ani, Mihai Tatulici scrie carti, joaca golf, dar e dezamagit profund de starea in care se gaseste Romania de azi. Ofteaza cand isi aduce aminte de vremurile nu foarte indepartate in care si presa arata altfel. Da vina in primul rand pe politicieni si crede ca romanii ar trebui sa iasa strada iar politicienii sa-i stie de frica.

Robert Turcescu: Toata viata ta ai fost un personaj pesimist, acrit de lumea din jur? Nu-mi aduc aminte sa te fi vazut vreodata foarte entuziasmat.

Mihai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.