7.000 de angajati Dacia au iesit in strada pentru construirea unei autostrazi. Ponta: "Daca o mai tineti in mitinguri, o sa se mute productia in Maroc"

Sursa: Gandul
Vineri, 17 Aprilie 2015, ora 10:11
68 citiri
Aproximativ 500 din cei 15.000 de angajati ai Dacia ar urma sa fie dati afara in acest an, avertizeaza liderii sindicatului Dacia, ei dand vina pe intarzieri la viitoarea autostrada care va lega Sibiu de Pitesti. Iar disponibilizarile la uzina Dacia ar putea continua, spun ei. Informatia nu a fost confirmata de conducerea uzinei.
"Trecem printr-un moment foarte greu. Nu dorim sa ajungem ca Oltchimul. Daca autostrada nu va fi gata pana in 2020, la Mioveni nu vor mai fi construite automobile", ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.