Aberatiile unui ministru al educatiei fara solutii: segregare "pozitiva" in invatamant, pe motiv de lipsa de performanta. Cei cu rezultate slabe nu se vor mai confrunta cu cei buni, ci ei intre ei. Ca in footbal, pe ligi

Vineri, 15 Iunie 2018, ora 15:33
36 citiri
In urma cu multi ani, pe cand eram in facultate, in grupa noastra de studenti in anul II a ajuns un tip, student in Suceava, la o facultate a universitatii pe care Valentin Popa, actualul ministru al educatiei, a condus-o pana a ajunge membru al guvernului. Se transferase/voia sa se transfere, dar pentru asta trebuia sa-si echivaleze examenele - daca nu ma insel, trebuia sa dea din nou, la Bucuresti, toate examenele pe care le daduse la Suceava.
Situatia a fost complicata pentru el, pentru noi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.