ACUZAEsIE DURA la adresa bancilor care au vandut creditele in FRANCI elvetieni care au adus 150.000 de romani in pragul DISPERARII. Avocatul Piperea: "Bancherii au stiut ce fac" | VIDEO

Vineri, 16 Ianuarie 2015, ora 11:22
152 citiri
Invitat in cadrul emisiunii "Sub semnul intrebarii", difuzata joi seara de postul B1 TV, avocatul Gheorghe Piperea a explicat ca bancile care au acordat credite in franci elvetieni stiau de riscul la care sunt expusi clientii. Foarte interesanta a fost si informatia potrivit careia mai multi clienti ai avocatului i-au relatat ca ofiterii ce redite foloseau aceeasi expresii pentru a convinge ca nu exista niciun risc cu aceasta moneda: "Numai un razboi o poate destabiliza".

Anul trecut, in luna ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.