Audierile s-au incheiat, urmeaza votul. Ministrii propusi in cabinetul PNL promit sa nu schimbe nimic major din politica guvernului demis, desi in opozitie PNL promitea sa treaca cu buldozerul peste programul PSD

Joi, 31 Octombrie 2019, ora 05:47
46 citiri
Premierul desemnat spune ca nu accepta insa sa-si schimbe echipa (votul in comisii este consultativ) pentru ca nu accepta evaluarile PSD: "Nu accept ca Olguta Vasilescu, ca Radulescu "Mitraliera" sa fie cei care sa stabileasca capacitatea de reforma pe care o poate face un ministru din echipa mea".
Premierul desemnat a afirmat ca guvernul PSD a investit peste 80 de ministri, printre care multi "analfabeti functionali" si nu accepta ca ministrii lui buni sa fie respinsi.
"Sa se revizuiasca, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.