BCR si BRD cauta cumparatori pentru 2.600 de case si apartamente executate silit. Apartamentele cu doua camere pornesc de la 18.000 de euro

Sambata, 25 Octombrie 2014, ora 00:54
330 citiri
BCR si BRD, cele mai mari doua banci locale dupa activele detinute, care controleaza o treime din sistemul bancar, au la vanzare peste 2.600 de case si apartamente executate silit, cu preturi sub media pietei.

Apartamentele cu doua camere pornesc de la 18.000 de euro, iar o garsoniera de la 13.000 de euro, potrivit datelor de pe site-urile celor doua banci.

BCR, liderul sistemului bancar, are cel mai mare portofoliu de imobile rezidentiale executate silit, respectiv 764 de apartamente ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.