BNR mentine prognoza de inflatie la 3,5% pentru acest an si o majoreaza usor pe cea pentru 2019. Isarescu: Are loc o corectie foarte buna in economie

Sursa: Profit.ro
Vineri, 09 Noiembrie 2018, ora 05:44
55 citiri
Banca Nationala a Romaniei a pastrat prognoza privind rata anuala a inflatiei la 3,5% pentru decembrie 2018 si a majorat cu 0,2 puncte procentuale estimarea pentru finele anului viitor, la 2,9%.
Guvernatorul Mugur Isarescu spune ca inflatia se va mentine in intervalul tinta de 1,5-3,5% si va ramane in acest cadru pana in 2020, dupa ce rata anuala a urcat la peste 5% in mare parte din acest an.
Exista si riscuri la adresa prognozei, spune Isarescu, cele mai importante fiind evolutiile preturilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.