Cele cinci evenimente care au marcat saptamana. A izbucnit "Panama Papers", cel mai mare scandal al deceniului; Isarescu avertizeaza de un risc fara precedent; Cresc preturile la apartamente; BCR a epuizat fondurile alocate creditele "Prima Casa"

Sambata, 09 Aprilie 2016, ora 05:44
57 citiri
Ziarul Financiar va prezinta la fiecare sfarsit de saptamana cele mai importante evenimente, tranzactiile, miscarile si deciziile care au avut un impact deosebit asupra economiei din Romania.
Atac la "businessul offshore" la nivel mondial. In Romania sunt 1.200 de firme venite din Panama, Seychelles sau Insulele Virgine Britanice. Pe un miliard de euro "este scris" offshore
Companiile inregistrate in paradisuri fiscale - cum sunt Panama, Seychelles, Antilele Olandeze, Insulele Virgine Britanice ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.