Cine este "regele asfaltului" Berna, retinut pentru evaziune de 100 mil. euro. Basescu spunea despre el ca este "de meserie descurcaret"

Miercuri, 20 August 2014, ora 00:57
297 citiri
Theodor Berna, proprietar al constructorului Tehnologica Radion, care a fost retinut intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu prejudiciu de 100 mil. euro, este al treilea om de afaceri din zona constructiilor care a intrat in vizorul autoritatilor judiciare in ultimii ani.

Dupa ce in 2012 Nelu Iordache, proprietarul Romstrade, a fost arestat pentru deturnare de fonduri europene, in prima parte a acestui an si Ioan Bene, care controleaza Napoca Constructii, a fost retinut de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.