CONCERT UE, IN IARNA VRAJBEI NOASTRE / LUDOVIC ORBAN, PRESEDINTELE PARTIDULUI NATIONAL LIBERAL:"Retorica majoritatii parlamentare, PSD-ALDE, este una anti-europeana"

Sursa: Bursa
Vineri, 11 Ianuarie 2019, ora 05:36
83 citiri
Reporter: Romania a preluat oficial presedintia Consiliului Uniunii Europene. Putem sa ne indeplinim cu succes toate atributiile ce ne revin in pozitia pe care o detinem in acest moment?
Ludovic Orban: Actualul guvern este lipsit de competenta de a gestiona dosarele existente, de a propune un proiect de tara, de a rezolva problemele importante si de a face tot ceea ce trebuie facut in urmatoarele sase luni. Retorica majoritatii parlamentare, PSD-ALDE, care a dat actualul guvern, este una ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.