Conferinta ZF Branduri Romanesti, Constanta. Antreprenori, investiti in brand fara sa stati pe ganduri pentru ca altfel pierdeti curajul. Brandul este ceea ce te face de recunoscut

Vineri, 21 Septembrie 2018, ora 05:52
29 citiri
Peste 120 de antreprenori, bancheri, executivi ai companiilor din zona Dobrogei au participat la cea de-a treia conferinta ZF Branduri Romanesti, organizata la Constanta.
"In criza fortei de munca brandurile romanesti sunt singura ancora care mai poate retine forta de munca in tara. Brandul este expresia viitorului, este nevoie de multa responsabilitate, determinare."
Antreprenorii romani se diferentiaza in lupta cu marile companii internationale prin brandul pe care il creeaza, insa trebuie sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.