Conferinta ZF - Energie. Catalin Stancu, seful Electrica: "Adevarul e ca exista o lipsa de capacitate de productie de energie in momentele de varf de consum"

Miercuri, 13 Decembrie 2017, ora 05:47
189 citiri
a(Trade Mark) Specialistii din energie prezenti ieri la conferinta ZF "Piata energiei electrice" a trebuit sa accepte ca sursa socurilor inregistrate pe piata este lipsa capacitatilor de productie in momentele tensionate.
Romania are nevoie de noi capacitati de productie de energie pentru a face fata consumului in crestere, in conditiile in care sistemul actual este invechit. Socurile precum cel care a avut loc la inceputul acestui an, cand pretul energiei a inregistrat valori record pe bursa, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.