Conferinta ZF IMM '18. "Trebuie sa ne tinem specialistii in tara, altfel companiile mici si mijlocii nu se pot dezvolta"

Vineri, 20 Aprilie 2018, ora 05:50
72 citiri
a(Trade Mark) Intreprinderile mici si mijlocii (IMM-urile) sunt coloana vertebrala a economiei, reprezentand peste 49% din businessul total al companiilor din Romania a(Trade Mark) In plus, acestea au peste 2,6 milioane de angajati, adica circa 65% din totalul salariatilor din intreprinderi.
Dezvoltarea IMM-urilor din Romania este in stransa legatura cu imbunatatirea gradului de bancabilitate al acestora, influentat direct de instabilitatea fiscala, insa lipsa fortei de munca pregatita este cea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.