Conferinta ZF IMM'19. Antreprenorii se revolta: Avem nevoie de credite de investitii pe termen lung, dar bancile ne refuza.

Miercuri, 17 Aprilie 2019, ora 05:48
59 citiri
Antreprenorii au spus ieri la conferinta ZF IMM 2019 ca este foarte dificil sa gaseasca finantare de la banci pe termen lung, de peste 15 ani, pentru investitii in echipamente, in mijloace de productie sau chiar pentru achizitia de sedii pentru desfasurarea activitatii, iar dobanzile de 6% sunt prea mari comparativ cu ce se intampla in Europa de Vest.
"De ce la roaming s-a putut sa se ajunga la aceleasi tarife in cadrul Uniunii Europene, iar la dobanzile bancare pentru IMM-uri exista diferente ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.