Cu legitimatia "ca de CIA" la control. Acuzatii grave aduse de presedintele ANPC reprezentantilor ONG-urilor: cer bani si "vin doar pe smecherii"

Sursa: Gandul
Luni, 11 Mai 2015, ora 20:10
130 citiri
Din ce in ce mai multe persoane membre ale unor ONG-uri care isi propun sa lucreze pentru protectia consumatorilor pleaca in vizita la operatorii economici pentru a face controale, cu legitimatiile la vedere. Potrivit legislatiei, insa (OUG nr21/1992), ei nu sunt autorizati sa faca acest lucru, fapt semnalat si de presedintele ANPC, Marius Dunca.
"ONG-urile nu au drept de control asupra operatorilor economici. Nu vreau sa mai aud ca vin cu nu stiu ce legitimatii la control", a declarat Marius ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.