Cum a fost deschisa autostrada electorala a lui Ponta. Seful de la Drumuri: "Ne-am speriat cu totii. Doamne, daca se intampla sa alunece terenul acolo!"

Sursa: Gandul
Duminica, 23 August 2015, ora 10:40
41 citiri
Intr-un interviu acordat gandul, seful CNADNR Narcis Neaga admite ca aparitia primelor fisuri, la 10 zile de la deschiderea lotului 3 al autostrazii Orastie-Sibiu, construita de italienii de la Salini Impregilo, i-a "speriat pe toti" si i-a luat prin surprindere, mai ales ca "fisura a aparut unde nu ne asteptam".
"La 10 zile a aparut prima fisura. Va dati seama ca ne-am speriat toti. Am zis ca daca din cauza alunecarilor, daca, daca... Nu va spunem ca problemele mari noi am crezut ca sunt la ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.