Cum au ajuns 8.000 de romani SUSPECTI pe lista neagra a Fiscului. DETALIUL LEGAL care a disparut din comunicatele ANAF. "O lege greu de aplicat da nastere la abuzuri"

Sursa: Gandul
Sambata, 08 August 2015, ora 09:25
70 citiri
Consultantul fiscal Gabriel Biris spune ca actualele reglementari "nu sunt deloc ce ar trebui sa fie" prin instrumentele pe care ANAF le are la dispozitie. Biris spune ca, in lipsa declaratiei initiale de patrimoniu, pe care sa o depuna toti contribuabilii, si care nu este reglementata, este greu de stiut cati bani aveau cei verificati la inceputul perioadei de control. "Legea putea fi facuta mai buna. O lege greu de aplicat da nastere la abuzuri. Cand au fost reglementate masurile de control ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.