Cum se vand apartamente noi in 2019: dezvoltatorii promit scoli de stat si noi rute de acces. "Vrem sa deschidem in acest an o scoala de stat in cadrul Cosmopolis."

Marti, 16 Aprilie 2019, ora 10:32
42 citiri
"Suntem in discutii avansate cu reprezentantii Ministerului Educatiei Nationale pentru suplimentarea planului de invatamant la Scoala numarul 1 din Stefanestii de Jos astfel incat sa deschidem in acest an scoala de stat din cadrul Cosmopolis".
Cresterea ofertei pe piata rezidentiala a determinat mai multi dezvoltatori sa investeasca in noi facilitati pentru a atrage clienti, precum scoli, centre comerciale si noi rute de acces, pentru a elimina aglomeratia de la orele de varf. Dezvoltatorul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.