Director al Telekom Romania vorbeste de ridicarea cotei la 25% din piata de telefonie mobila in urmatorii 3 ani. "Trebuie sa fim rechini." Informatiile privind exit-ul companiei din Romania au accelerat insa

Sursa: Profit.ro
Joi, 04 Iulie 2019, ora 05:39
86 citiri
Grupul Telekom Romania, format din fostii operatori Cosmote si Romtelecom, are ca obiectiv majorarea cotei pe piata de telefonie mobila la 25% in urmatorii trei ani, sustine Andreas Elsner, director executiv comercial pe sectorul rezidential in cadrul grupului de telecomunicatii. In ultimele zile, insa, informatiile privind vanzarea de catre grupul elen OTE, actionarul majoritar, a operatiunilor Telekom din Romania au accelerat.
"Trebuie sa fim rechini pe aceasta piata. Scopul nostru este sa ne ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.