Doar pietele externe tin in viata fabricile industriasilor romani. Blidar, Astra Vagoane Calatori: "Platim taxe si impozite aici, dar suntem exclusi de la licitatiile organizate de autoritati"

Miercuri, 03 Septembrie 2014, ora 02:41
219 citiri
Daca inainte de Revolutie toate mijloacele de transport erau de fabricatie romaneasca, de la autobuze la metrouri, tramvaie si locomotive, in prezent abia se pot numara pe degetele de la o mana unitatile care mai produc astfel de vehicule, insa care nu reusesc sa isi gaseasca clienti pe piata locala.
"Cum sa puna Metrorex criterii care sa elimine din start producatorii locali, cum mai incurajam atunci crearea de locuri de munca si dezvoltarea afacerilor locale? Inchid tot si gata daca nu avem ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.