Documentul secret care dovedeste dezmatul de la CNADNR. Orele suplimentare au costat un km de autostrada: 3 milioane de euro

Miercuri, 10 Februarie 2016, ora 05:22
61 citiri
Daca tot se demoleaza autostrazi noi, angajatii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) au golit bugetul cu aproape 3 milioane de euro.

Banii au intrat in buzunarele lor, unii au castigat in plus fata de leafa si 800 de euro, iar la sfarsit de an au primit si bonusuri consistente.

Reporterii "Evenimentul zilei" au intrat in posesia raportului Corpului de control al ministrului Transporturilor, Dan Costescu, privind modul in care sefii Companiei au dispus ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.