Doi canadieni isi inchid restaurantul din Cluj din cauza schimbarilor din domeniul fiscal: "Nu poti suporta la nesfarsit aceste taxari suplimentare care iti ruineaza afacerea"

Sursa: Gandul
Miercuri, 24 Ianuarie 2018, ora 17:24
22 citiri
Doi tineri canadieni, care au deschis in urma cu mai bine de 3 ani un restaurant in centrul municipiului Cluj-Napoca, isi inchid afacerea din cauza schimbarilor fiscale introduse de Guvern si acuza ca actualul climat nu este favorabil micilor afaceri, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Oliver Ryffel are 40 de ani, a venit din provincia Alberta (Canada) si s-a stabilit la Cluj-Napoca in 2013, iar in vara anului 2014, impreuna cu un prieten, a deschis un restaurant in centrul orasului. Localul ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.