Donald Trump Jr. sustine ca tatal sau este vinovat de stagnarea afacerilor familiei in India. "O sa semnez alte contracte dupa ce va pleca de la Casa Alba"

Sursa: Gandul
Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 15:14
19 citiri
Fiul cel mare al lui Donald Trump a descris India ca fiind o piata importanta pentru Organizatia Trump, dar a tinut sa precizeze ca entitatea globala va pierde bani din cauza restrictiilor impuse de tatal sau, de cand a devenit presedinte al SUA.
Afirmatiile lui Donald Trump Jr., la inceputul unei calatorii de afaceri, care are ca scop atragerea de cumparatori pentru proiectele sale rezidentiale luxoase din cateva orase indiene, ar avea ca scop temperarea criticilor legate de un posibil ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.