Dupa ce l-a suspendat din functie ca a vorbit fara aprobare despre spagile din Companie, CNADNR ii face plangere penala lui Alin Goga pentru "abuz in serviciu contra intereselor publice"

Sursa: Gandul
Vineri, 04 Septembrie 2015, ora 16:11
35 citiri
Goga a vorbit vineri la postul Realitatea TV despre situatia executiei lucrarilor la autostrada Orastie - Sibiu, lot 3, insa compania de stat anunta printr-un comunicat ca acesta, prin atributiile detinute la DRDP Craiova nu are posibilitatea sa se informeze corect asupra desfasurarii unui proiect pe care nu il are in derulare.
"Alin Goga, prin pregatirea sa profesionala, jurist, nu are competentele profesionale emiterii unui punct de vedere tehnic si economic cu privire la executia lucrarilor ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.