Dupa Vodafone, si RCS&RDS obtine suspendarea unui ordin al ANPC de blocare a majorarii tarifelor. Operatorul sustine ca revenirea la tarifele nemajorate ar fi generat pagube de 70,3 milioane de lei numai in acest an

Sursa: Profit.ro
Vineri, 06 Septembrie 2019, ora 05:38
60 citiri
Operatorul de telecomunicatii RCS&RDS, cu afaceri de 3,5 miliarde de lei in 2018, a obtinut in instanta suspendarea unui ordin al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) din luna iunie a acestui an, prin care institutia a blocat decizia unilaterala a companiei de majorare a tarifelor lunare la anumite servicii Digi, intrata in vigoare incepand cu luna martie. Ordinul ANPC a fost precedat de o amenda de 70.000 lei, sanctiune contestata de operatorul telecom.
Inainte de a fi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.