"DUSMANIA" de pe Podul Prieteniei. Asa arata drumul peste Dunare la doua luni dupa ce a fost "carpit": "Au tot promis ca-l repara si noi inca ne rupem masinile pe aici"

Sursa: Gandul
Miercuri, 01 Aprilie 2015, ora 15:42
31 citiri
S-au promis reabilitari de milioane de euro ale carosabilului, s-au facut cateva "carpeli", dupa care situatia de pe podul Giurgiu-Ruse a devenit mai grava ca niciodata, cu soferii asteaptand minute in sir sa treaca de partea romaneasca a podului pentru a ajunge la bulgari, unde se circula mult mai bine. Acum, s-a dat startul unei noi reprize de peticit drumul, care a creat o noua problema: cozile din cauza circulatiei care se desfasoara pe un singur sens. CNADNR sustine insa ca problema nu ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.