Efectul pervers al OUG 114: WIEE, firma care aduce gaz rusesc in Romania, anunta clientii ca le-a scumpit deja gazele cu 2% - surse

Vineri, 11 Ianuarie 2019, ora 05:51
57 citiri
WIEE Romania, una dintre cele doua firme agreate de gigantul rus Gazprom pentru a vinde gazele rusesti in Romania, si-a notificat deja clientii din Romania ca, de la inceputul acestui an, a majorat pretul de vanzare a gazelor naturale cu 2%.
Informatia ne-a fost furnizata de unul dintre clientii WIEE din Romania, client semnificativ, care a solicitat anonimatul.
Procentul de 2% este exact cel pe care toate firmele din sectorul energiei si gazelor care au licenta de functionare de la ANRE ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.