Europa in "Era Trump": Teama de protectionism si de bariere comerciale macina companiile nemtesti, Europa Centrala ar trebui sa se astepte la o concurenta crancena pentru investitori si locuri de munca, iar NATO la santaje din partea Americii

Joi, 10 Noiembrie 2016, ora 05:36
91 citiri
"Niciun vis nu este prea mare, nicio provocare nu este prea mare. Nimic din ce vrem pentru viitorul nostru nu este de neatins. (...) Trebuie sa revendicam destinul tarii noastre si sa tintim sus."
In urma cu 27 de ani, pe 9 noiembrie, nemtii daramau Zidul Berlinului - inceputul unei Europe unite si libere. Pe 9 noiembrie 2016, Europa isi vede principalul aliat politic, militar si economic cedand puterea unui personaj care a promis ca va ridica ziduri, fizice si comerciale.
Donald Trump, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.