Ford Ecosport, noul pariu de 2 miliarde de euro al americanilor la Craiova. "Circa 25-30% din componentele pentru Ecosport provin din Romania."

Vineri, 13 Octombrie 2017, ora 05:47
25 citiri
Startul productiei modelului Ecosport reprezinta o gura de oxigen pentru uzina din Craiova, care de zece ani functioneaza la capacitate redusa in lipsa unor modele de volum.
Ford Ecosport ar putea aduce venituri de peste 2 miliarde de euro americanilor de la Ford, venituri care ar garanta revenirea constructorului auto in topul exportatorilor si in clubul miliardarilor din economia locala.
Luand in calcul o productie in doua schimburi de circa 500 de masini pe zi, Ecosport poate ajunge la cel ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.