FOTO + LIVE VIDEO. Romanii protesteaza din nou fata de legea gratierii. 30.000 de oameni au strigat "PSD, ciuma rosie!". Protestatarii merg spe sediul ALDE. Presedintele Iohannis, baie de multime in Piata Universitatii. Prima reactie a lui Liviu Dragnea

Duminica, 22 Ianuarie 2017, ora 23:08
67 citiri
UPDATE 22,00: Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca mitingul de la Bucuresti, la care au participat peste 30.000 de oameni, ar fi fost o tentativa de lovitura de stat.Intr-o postare pe Facebook, Dragnea sustine, duminica seara, ca l-a gasit pe Iohannis in fruntea "unei noi mineriade".
UPDATE 21.25: O noua estimare oficiala a autoritatilor: la protestele din Capitala au fost prezente aproximativ 30.000 de persoane.
21.10: O parte din protestatarii din Capitala se indreapta spre sediul ALDE, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.