FOTO + VIDEO. TASS: O grupare acuzata de multiple crime a deschis focul, intr-un tribunal. Interlopii au incercat sa fuga de la procesul in care erau judecati. Cel putin trei morti si trei raniti

Marti, 01 August 2017, ora 19:07
46 citiri
Trei persoane ar fi murit si trei ar fi fost ranite, marti dupa-amiaza, intr-un atac armat care a avut loc la un tribunal din Moscova, scrie BBC News.

UPDATE 16.00: Potrivit RT, care citeaza o purtatoare de cuvant a politiei locale, interlopii au incercat sa fuga de la procesul in care erau judecati. Doi politisti au fost raniti.

Trei persoane dintr-o grupare interlopa au atacat paznicii de la tribunal si au deschis focul, fiind ucisi. Alti doi au fost retinuti, a declarat o sursa de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.