"Gone With the Wind", Noaptea Cutitelor Lungi, Meteoritul Tungusk. Taurii trebuie sa evite conflictele, Varsatorii trebuie sa se retraga in defensiva a", Horoscopul lui Dom' Profesor

Vineri, 30 Iunie 2017, ora 01:02
30 citiri
HOROSCOP Pe 30 iunie s-au nascut John Gay, Susan Hayward, Lena Horne, Mike Tyson, Buddy Rich, Czeslaw Milosz, Dragan Geaici, Dumitru Cicotisan.
In calendarul crestin ortodox este o sarbatoare importanta, cu cruce neagra, Soborul celor 12 Apostoli si un Sfant roman, Ghelasie de la Ramet. Nimic in "kalendar"!
"Evenimentul zilei" din 30 iunie, anul 1936, a fost aparitia in librariile din State a romanului "Gone With the Wind" scris de Margaret Mitchell. Romanul meu preferat. Un succes enorm care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.